Salarisadministratie

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Een bijzonder fenomeen, de salarisadministratie. Als het goed gaat hoor je er niemand over, als het fout gaat krijg je lastige vragen van medewerkers, of van de belastingdienst…  Een paar jaar een verkeerd (te laag) premiepercentage in je salarisadministratie kan tot een forse naheffing leiden van de belastingdienst. Maar andersom kan het ook zijn dat je teveel premie betaalt of dat je niet alle regelingen benut. Dan laat je veel geld liggen en dat komt de belastingdienst je dan weer niet vertellen. Paycheck Personeelszaken heeft verstand van de salarisadministratie, maar ook van loonheffing, arbeidsrecht en sociale zekerheid, het hele pakket waardoor je voldoet aan alle wet en regelgeving en nooit voor verassingen komt te staan. Als je meer wil weten neem dan nu contact op en zet de koffie klaar, dan komen we langs om te vertellen hoeveel winst een goede salarisadministratie jou oplevert.

Salarisadministratie software

Jij of je salarisadministrateur wil zelf de salarisadministratie doen en je bent op zoek naar een modern salarispakket. Een flexibel en toegankelijk pakket. Eentje die “in the cloud zit” en waar je ook personeelzaken zoals de Wet Verbetering Poortwachter in kan doen. Maar ook bijvoorbeeld de verlof administratie. Zo’n pakket bieden wij aan, neem nu contact voor een gratis demo of een offerte.

Medewerker login

De tijd van het versturen van loonstrookjes in een enveloppe is voorbij. Je medewerkers kunnen nu zelf inloggen in hun privé omgeving en hun loonstroken bekijken en downloaden, een verlofaanvraag indienen, hun naw gegevens wijzigen etc. Uiteraard is alles volledig privacy proof. Dit alles kan ook via de veilige app.

Manager self service

Leidinggevenden kunnen verlofaanvragen goed keuren en wijzigingen van werknemers goedkeuren, daarnaast kunnen ze overzichten in zien van hun afdeling.

Digitaal personeelsdossier

In ons salarispakket kun je al je personeelsdossiers digitaal  kwijt, veilig en betrouwbaar. Die grote archiefkasten met al die mappen kunnen dus aan de kant, want je kunt nu overal ter wereld je personeelsdossiers in zien. Maar ook je betaalbestanden, loonaangiftes etc.

HR signalen

Wanneer zijn mijn medewerkers jarig? Wanneer moet een zieke werknemer naar de bedrijfsarts? Wie zijn de jubilarissen dit jaar? Deze belangrijke signalen wil je niet missen en daarom kun je dit allemaal inregelen via ons salarispakket. Zo mis je geen enkele personeelsgebeurtenis meer en zijn je processen gewaarborgd.

Zelf doen / samen doen / laten doen

Wil je alleen goede software? Of een specialist die meekijkt bij de verwerking? Of wil je de hele salarisadministratie uitbesteden?  Voor al jouw wensen hebben wij een oplossing. Klik hier als je een demo wil zien, of een offerte wil aanvragen.

Tel: 06-15360897
E-mail: info@paycheckdeventer.nl